Over mij

 
Hoi:), ik ben Miriam! Geboren in de zomer van 1984. Getogen op het platteland. En nu wonend, samen met mijn man F.<3 en ons hondje Rafa, ergens in het noorden van Nederland. In een dorpje, in een doodlopend straatje, in ons eigen knusse huisje, inclusief tuin. Home sweet home. Het plekje van waaruit ik met veel plezier mijn blogje run!

Hier, op Semaja Rafu, deel ik allerlei kleine beetjes van (en soms over) mezelf. In de vorm van fotootjes en schrijfsels. En met allerlei bedoel ik echt van alles. Zoals bijvoorbeeld fijne of gezellige meemaaksels. Maar ook minder leuke of zelfs pijnlijke belevenissen. Boeiende ontdekkingen. Dwalende of dromerige overdenkingen. Serieuze overtuigingen. En zo af en toe ook nog wel eens een diepzinnige levensvraag.

  Want ja, ik denk graag! Mogelijkerwijs heb ik dat te danken aan het allerbelangrijkste in mijn leven... Mijn hart behoort toe aan de God van de Bijbel! יהוה. JHWH. Door Hem gewild, door Hem gemaakt, door Hem verovert<3! Mijn geloof in Hem, en in Zijn Zoon Yeshua, beïnvloed mijn alledag en drenkt daarom ook regelmatig nog wel eens door in wat ik 'op papier zet'.

Hmmm... Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen? 'k Ben dol op de natuur en zijn mooiigheden! Ik maak daarin graag een heerlijke (bos, berg of strand)wandeling. Of doe er met veel genoegen gretig inspiratie in op! Verder hou ik van lekker eten, muziek, knutselen (zie hier mijn blog vol met DIY ideetjes), films kijken, foto's maken en van gezellig samenzijn met de mensen om ons heen. Ik ben zo nu en dan dus een serieusje maar daarnaast ook een enorme genieter! Iemand die het leven dankbaar omhelst, graag plezier maakt en het liefst elke dag lacht:).  

En oja! I love to write<3! De echte reden waarom ik deze blog überhaupt begon.

In ieder geval ontzettend leuk dat je hier een kijkje bent komen nemen! Feel free to take a look around some more (want mijn archief staat boordevol en regelmatig wordt deze aangevuld met een nieuw berichtje) en raak geboeid, laat je meeslepen of amuseer je:)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen