vrijdag 9 juni 2017

Onze vakantie is peekin' around the corner

 
Dag dag lief (t)huisje op wielen! Nog geen twee jaar hebben we dat geweldig leuk ding gehad en dan nu was het alweer tijd om 'm uit te zwaaien. Jammer wel. Maar de toffe herinneringen hebben we gelukkig nog en houden we voorlopig ook nog even!
 
Want vergeten doen we die fantastische weekjes op de camping echt niet zomaar. Het eerste jaar in Norg en het tweede jaar in Schipborg. (Supermooie plekjes!) En dan ook nog dat weekendje Opwekking! Ja, we hebben wel gebruik van 'm gemaakt, haha. Dus ik vermoed stiekem dat er in de toekomst ooit nog wel weer eens een caravan op onze oprit zal staan...
 
Maar vooralsnog dus eerst even niet meer. Vooralsnog staat daar voor nu dus alleen nog ons autootje. Ja, ik schrijf auto plus otje want het is een kleine auto waarin we rijden maar ook daar kun je leuk genoeg gave avonturen mee maken! Hebben we laatst maar eventjes wederom besloten want onze reishonger blijft met of zonder caravan gewoon rustig door knagen;).
 
Dus heel binnenkort gaat autootje op reis. Met ons erin! Eerst een stukje over land. Dan een nachtje slapen op het water. En dan weer een heel endje over waarschijnlijk kilometerslange asfaltwegen, maar hopelijk ook over een boel van die prachtige country roads omgeven door stenen muurtjes en heuvelachtige bergen... Rara, waar gaan wij deze zomer naartoe:)?
 
Aye, richting de Scottish Highlands! Schotland. Al jaren is dat een droom van Frank en mij en nu gaat deze droom spoedig ineens heel erg levensecht worden. Zo gaaf! Met ons drietjes op een overzees avontuur! (Rafa, ons hondje gaat natuurlijk ook weer mee). Enorm veel zin in! Maar voordat we gaan wil ik jullie, bij deze, ook allemaal een hele fijne vakantie toewensen! Thuis of weg. Samen of alleen. Smile, laugh and steal as much joy (back) as you can!

2 opmerkingen:

  1. Fijne vakantie. Klaas wil daar ook graag nog een keer naar toe. Maar ik twijfel. Ik ben dus benieuwd naar jullie belevenissen. Ik dacht bij je beschrijving dat je naar Noorwegen en Zweden zou gaan. Daar wil ik graag naar toe, maar Klaas niet. Dus voorlopig blijven wij met onze Hanomag Henschel, die van binnen iets lijkt op jullie ex caravan door de donkerbruine kastjes, in Nederland. Maar ik denk maar zo, als ik later in de hemel ben is de hele aarde ook van mij en kan ik alles bekijken terwijl de Heer bij mij is. Een mooi vooruitzicht toch! Op onze camper staat: Don't worry. Be happy!

    BeantwoordenVerwijderen