dinsdag 3 november 2015

~Ben jij op zoek naar een steun en toeverlaat?~

Zoek jij iemand die naast je zal staan in goede en in slechte tijden? Iemand die er voor jou zal zijn als hij het zegt. Iemand die je nooit ofte nimmer de rug toe zal keren?

Zoek jij iemand die je bij zal staan in voor en in tegenspoed? Die jou zal helpen als hij het zegt. Die je nooit ofte nimmer alleen zal laten?

Zoek jij iemand die bij je zal blijven in gezondheid en in ziekte? Die zijn woord aan jou nooit zal breken? Die je nooit ofte nimmer zal verlaten?

Zoek jij iemand die jou onvoorwaardelijk lief zal hebben? Die graag naar je wil luisteren? Die jou echt wil leren kennen? 

Zoek jij iemand die oprecht en vurig om jou zal geven? Die onzelfzuchtig voor jou wil zorgen? Die graag zijn tijd met jou door wil brengen?

Zoek jij iemand die voor jou door het vuur zal gaan? Die niet weg zal rennen wanneer hij jouw donkerste zwakheden ontdekt? Die zelfs van je blijft houden ook al kent hij jouw diepste geheimen?

Zoek jij iemand die verbazingwekkend veel voor je over zal hebben? Die voor je zal vechten wanneer moeilijkheden jou omringen? Die zelfs zijn leven zal geven om jou in veiligheid te brengen?

Zoek jij iemand die met voor altijd ook echt voor altijd bedoeld? Iemand die ja zegt en het echt meent? Iemand die jouw hart vervolgens nooit zal breken?

Zoek jij zo iemand? Goed, eerlijk en meelevend? Volhardend, sterk en standvastig? Toegewijd, liefdevol en vergevensgezind? Iemand die je volledig en altijd kunt vertrouwen? Zoek dan niet langer onder de mensen... Want daar zul je Hem zeker niet vinden.

God is geen man, dat Hij liegen zou, of een mensenkind, dat Hij ergens berouw over hebben zou. Zou Hij iets zeggen en het dan niet doen? Zou Hij spreken en het niet gestand doen?
Numeri 23:19

Een stukje

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen