maandag 12 oktober 2015

~We leven in opmerkelijke tijden~

Stel. Deze tijden, de tijden waarin wij leven, zijn geen normale tijden. Zijn best opmerkelijke tijden. Zijn zelfs bijzondere tijden. Stel.

Stel deze jaren, waarin jij en ik verkeren, zijn jaren waar vele decennia geleden al over werd geschreven. Zijn jaren waar eeuwen geleden al over werd gepraat. En zijn jaren die millennia geleden al zijn vastgelegd.

Stel deze seizoenen, die aan ons voorbijgaan als misschien hele normale, zijn helemaal niet zo gewoon omdat ze eigenlijk heel speciaal zijn. Anders dan de voorgaande seizoenen. Anders dan de seizoenen die allang vergeten zijn.

Stel deze maanden, die onze kalenders sieren zoals gewoonlijk, zijn helemaal niet net als anders omdat ze eigenlijk heel uitzonderlijk zijn. Niet net zoals de vorige maanden. Niet net zoals de maanden die niemand zich nog kan herinneren.

Stel deze uren, die op onze klokjes tikken in de vorm van minuten en seconden, zijn vol van ware eeuwenoude profetieën. Die zich ontvouwen voor onze ogen. En die binnenkort allemaal werkelijkheid zullen worden.

Stel. Jij leeft ín de ongewone jaren die zich vlak vóór de Bijbelse eindtijd afspelen.  

Neem jij dan, voordat Hij Zijn bruid komt halen, de tijd om tot bezinning te komen? De tijd om de waarheid gulzig te zoeken? De tijd om terug te keren tot het hart van jouw Maker?

Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde, zegt de Heere, Die is en Die was en Die komt, de Almachtige.
Openbaring 1:8

Een stukje

2 opmerkingen:

  1. Wij leven inderdaad in bijzondere tijden. Maar ik geloof zoals Mattheüs 24: 6 het zegt dat dit nog niet het einde, de eindtijd, is. Ik geloof wel dat het een opmars is naar die eindtijd. Maar het is zeker goed om in alle tijden tot bezinning te komen en terug te keren naar onze Maker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iets waar ik iedere dag over nadenk.

    BeantwoordenVerwijderen